Tag Archives: Eco Slim Efecte Secundare

Referitor la efectele secundare pe care le-ar putea avea Eco Slim, ei bine, acestea nu sunt. Adica, pe siteul oficial al produsului si prin discutiile despre Eco Slim nu am intalnit nicaieri informatii cum ca acest produs ar avea efecte secundare.

Totusi, raman contraindicatiile si ar trebui sa stiti ca in ciuda faptului ca Eco Slim se vrea a fi un supliment natural, care nu are efecte secundare, contraindicatiile “by default” in ceea ce priveste suplimentele de slabit se aplica si aici.

Asadar, daca esti insarcinata, alaptezi, trebuie sa urmezi un tratament sau esti alergica la oricare dintre ingredientele din Eco Slim, ar fi o idee foarte buna sa nu il folosesti fara a discuta cu un medic in prealabil. Este foarte important sa tii cont de lucrul acesta si sa incerci sa dai dovada de responsabilitate, mai ales atunci cand un copil este implicat.

PS. Tratez in mod special cazurile de sarcina si alaptare deoarece am vazut FOARTE multe persoane (din pacate) care voiau sa foloseasca Eco Slim sau alte suplimente de slabit in sarcina.