Cat pot slabi cu Eco Slim?

Aceasa este una dintre cele mai frecfente intrebari atunci cand se vorbeste despre suplimente de slabit in general.

Oare cat poti slabi cu ele? Oare slabirea cu Eco Slim este una de durata sau ma voi ingrasa inapoi imediat ce termin cura cu aceste pastile?

PS. Daca nu stii ce este Eco Slim, iti recomand sa citesti articolul complet: http://suplimentedeslabit.com/pastile/eco-slim-efervescent/

Ei bine, nu stiu cum sta treaba cu alte pastile de slabit, insa va voi spune tot ce stiu despre Eco Slim. In cazul lor, spre deosebire de restul pastilelor de slabit de pe piata nu iti promite nimeni ca vei slabi 10 kilograme pe luna sau alte rezultate aberante. Cat slabesti concret, depinde de 3 lucruri si anume: metabolismul tau, dieta pe care o tii si miscarea pe care o faci in timpul curei.

Cu alte cuvinte, eideal ar fi sa slabesti intre 3 si 5 kilograme pe luna cu Eco Slim. Recomandat si nu doar pentru a slabi mai mult, este sa tineti o dieta cat mai sanatoasa si aici ma refer sa consumati alimente sanatoase si bineinteles sa faceti miscare de cate ori pe saptamana aveti ocazia.

Daca din diferite motive (lipsa de timp, lipsa de spatiu sau chiar lene, desi sper sa nu unul din motive) nu puteti face miscare, aceasta poate fi inlocuita cu mersul pe jos. Mergeti zilnic pe jos la servici, la scoala dupa copii sau chiar la o plimbare de seara. Ajuta enorm.

La inceputul articolului am specificat ca metabolismul este o variabila cheie in procesul de slabire. Asadar, luati in considerare si acest aspect, chiar daca folositi Eco Slim sau alte suplimente de slabit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *