Genoslim, puterea unui program bun si a unei cure eficiente

Dr. Peter d’Adamo este un personaj destul de cunoscut in Statele Unite, acolo unde este unul dintre principalii nutritionisti care apar cu noi si noi solutii pentru ca persoanele care sufera din cauza kilogramelor in plus sa gaseasca metode mult mai usoare de a le elimina.

Utima sa descoperire, si probabil cea mai importanta de pana acum, este una mult mai profunda, care ia in considerare organismul uman ca un intreg, din interior spre exterior. Cu alte cuvinte, d’Adamo a descoperit ca sangele fiecaruia ne face sa fim diferiti si tocmai de aceea dietele si produsele de slabit functioneaza la unii si la altii nu. Asadar, totul trebuie sa devina personalizat.

Genoslim se gaseste in farmacia lor online de aici.
Daca vrei sa vezi cum le-a mers altora cu Genoslim, poti citi discutiile fetelor de aici

Genoslim `Grupa de sange este cea care conteaza in Genoslim

Fiecare persoana este diferita si acesta este un lucru cunoscut. Dar ceea ce ne face sa fim diferiti poate sa actioneze diferit la orice nivel, incepand cu cel al sangelui. Circulatia, metabolismul si absorbtia substantelor se realizeaza altfel la fiecare persoana si tocmai de aceea fiecare reactioneaza diferit la produsele pentru slabit si la diete.

D’Adamo propune insa un plan personalizat de slabire, numit Genoslim. Spre deosebire de alte solutii impotriva kilogramelor, acesta pleaca de la ceea ce ne difera si nu de la ceea ce ne apropie si tocmai de aceea doctorul propune fiecaruia un program special, creat doar pentru el. Iar acest program este acum disponibil si in Romania. Avantajele curei Genoslim nu se opresc insa aici. 🙂

Cura Genoslim pentru rezultate surprinzatoare

Daca inca va doriti un ajutor suplimentar, planul Genoslim vine insotit si de o cura bazata pe un supliment alimentar. Acesta trebuie insa administrat doar impreuna cu planul, in alte conditii el neavand niciun efect.

Genoslim Cura Genoslim consta in administrarea unor comprimate, unul la doua zile, care elibereaza in organism niste substante care consuma grasimile si stopeaza pofta de mancare, impiedicand astfel depunerea unora noi. Fiecare comprimat este unul complet natural, extras din plante, a carui actiune a fost dovedita de numeroase cercetari ca neavand niciun efect advers asupra organismului.

Acest supliment contine extracte din doua plante destul de rare la noi, dar cu o actiune cunoscuta impotriva kilogramelor, demonstrata in laboratoarele de specialitate. Prima dintre ele este acacia, o planta a carui consum poate sa scada pofta de mancare datorita fibrelor continute de aceasta.

Nopalul, pe de alta parte, este un extract din frunzele unui cactus care se gaseste doar in Mexic. Odata consumat, acesta elimina rapid grasimile din organism si impiedica transformarea lor in depuneri in straturi care afecteaza zone mai sensibile precum abdomenul sau coapsele.

Cele doua plante sunt sintetizate in comprimatele Genoslim, actiunea lor fiind una mult mai puternica si mai rapida, grasimile fiind eliminate intr-un ritm accelerat. D’Adamo considera ca este suficient ca acestea sa fie consumate timp de 20 de zile pentru ca ele sa poata distruge acumularile de grasime. Si odata eliminate, acestea nici nu se vor mai intoarce pentru un timp foarte indelungat.

Asadar, fiind o combinatie dintre un program si o cura bazata pe suplimente nutritive, Genoslim inseamna si un pic de vointa, dar slabitul devine si mai usor cu ajutorul sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *