Saffire Gold – Pastile De Slăbit

Saffire Gold este un supliment de slăbit. La fel ca și în cazul altor suplimente pentru slăbit, ne este prezentat ca fiind un supliment care ne poate ajuta sa slabim fără dieta și fără sport. Înainte de a cumpăra Saffire Gold bazandu-va pe acest lucru, va recomand sa citiți parerile și continuarea acestui articol.

Vezi cat costa o cura cu Saffire Gold

Societatea se asteapta ca toata lumea sa aiba corpuri de modele, aproape perfecte, orice kilogram in plus contand pentru a se crea o imagine ideala a trupurilor noastre. Din pacate, sa te pastrezi intr-o anumita grupa a kilogramelor este destul de greu, tinand cont de cate tentatii exista in jur si de cat de multe calorii se gasesc in produsele alimentare, unele depasind cu mult cantitatea recomandata pentru o zi.

Vezi ce efecte secundare are Saffire Gold

saffire goldChiar daca pe siteul oficial nu scrie mare lucru despre efectele secundare sau despre contraindicatiile pe care acest supliment le-ar putea avea, iti recomand sa nu folosesti Saffire Gold fara acordul medicului daca:

  1. esti insarcinata sau alaptezi – motivele sunt evidente. Sanatatea copilului este pe primul loc.
  2. ai sub 18 ani – este posibil sa exista modalitati mai usoare de a slabi daca acest lucru este necesar
  3. faci tratamente cu diferite medicamente care pot interfera cu Saffire Gold

Nota informativa: daca nu sunteti in nici una din categoriile respective, tot ar fi recomandat sa discutati cu un medic pentru stabilirea unei diete si unui program de miscare.

Oricum ati da-o si orice scurtaturi ati cauta (la pastilele de slabit ma refer) de dieta nu scapati daca vreti sa slabiti.

Despre Saffire Gold

Saffire Gold este un produs nou (cel puțin pentru mine) care, conform producatorilor te poate ajuta sa slabesti mult mai usor ca inainte, fara sa fie nevoie sa depui un efort la fel de mare sau sa faci exercitii fizice la fel de extenuante.

Deoarece este foarte greu sa slabesti zece kilograme, mult mai greu decat s-ar presupune, poti cumpara acum un produs care sustine ca te va ajuta sa dai jos cate doua kilograme pe saptamana, acesta fiind denumit Saffire Gold.

saffire-gold

Produsul de slabit te poate ajuta sa elimini kilogramele in plus care s-au depus pe talie, solduri, coapse, fese, burta etc, din ce reiese de pe Internet. Saffire Gold pare sa functioneze datorita aplicarii a trei principii de baza. In primul rand, acesta ar avea rolul de a stopa foamea, fara sa te faca sa te infometezi, deoarece infometarea nu este o solutie buna pentru a slabi – stoparea foamei, insa, este.

In al doilea rand, Saffire Gold, se pare, iti furnizeaza energia necesara pentru a functiona, astfel ca dupa cateva zile, nivelul tau de energie se va afla in crestere, cresterea oprindu-se in ziua a cincea, cand vei avea cu mai mult de 80% mai multa energie decat ai fi avut in mod normal. In al treilea rand, slabirea cu Saffire Gold este automata, asa ca, din secunde in care tratamentul incepe, vei incepe sa pierzi din greutate, in mod natural, uitand, practic, ca urmezi tratamentul respectiv.

Ingrediente Saffire Gold:

Care este ingredientul secret din Saffire Gold? Din ceea ce reiese de pe Internet, sofranul este componentul minune. Boabele acestea verzi de cafea sunt naturale si nu sunt prajite si includ o cantitate ridicata de acid clorogenic, mai pe scurt, CGA.

In afara de faptul ca sofranul respectiv este proaspat, nu se mai ofera alte informatii legate de compozitia acestui produs. Care sunt, totusi, celelalte ingrediente care se regasesc in Saffire Gold? Nu cred ca sofranul este singurul ingredient.

Administrare si contraindicatii

Saffire Gold este distribuit sub forma de capsule, acestea continand suplimentul alimentar si substantele necesare pentru a actiona asupra organismului.

Efectele pe care corpul le poate realiza ca urmare a utilizarii Saffire Gold au fost testate si confirmate, din cate am inteles, de catre un anume profesor Vinson intr-un raport NCBI (Centrul National American de Informare Biotehnic), insa mai multe informatii despre acest profesor nu se ofera, deci nu stiu cine este si cat de valida este opinia lui.

Nota: aceasta informație am luat-o de pe siteul oficial Saffire Gold. Nu am găsit însă date oficiale care sa confirme aceste lucruri. Eu personal nu știu nimic despre NCBI însă la o căutare pe Google, nu am găsit nici o conexiune intre acel institut și Saffire Gold.

Desi nu se precizeaza daca exista contraindicatii pentru folosirea Saffire Gold, asta ma face sa cred ca este un produs sigur, deoarece, daca ar fi existat probleme, cu siguranta acestea ar fi fost mentionate.

Pareri despre Saffire Gold:

Dacă vreți părerea mea strict personala, eu nu cred ca Saffire Gold este capabil sa asigure slabire fără dieta. De fapt, în ultimii ani de când scriu pe acest blog (și) despre suplimente de slăbit, nu am întâlnit pe cineva care să-mi spună ca a slăbit cu vreun supliment de slăbit fără sa țină dieta și/sau sa facă sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *