Creion de albire Bright White

Bright White ofera unul dintre cele mai ieftine pixuri pentru persoanele care doresc sa-si albeasca dintii. Producatorul acestui pix sustine ca folosirea acestuia timp de o saptamana iti poate face dintii cu pana la patru nuante mai albi (maximum patru aplicari pe zi).

Vezi aici ce efecte secundare poate cauza Bright White.

Agentul principal de albire din acest pix este peroxidul de hidrogen, aflat aici intr-o concentratie de 6%. Faptul ca Bright White Pen functioneaza este confirmat de o multime de declaratii online. Deci, se poate spune ca acest pix este o alegere grozava pentru oamenii care nu au un buget foarte mare si vor sa-ti imbunatateasca usor culoarea dintilor.

In favoarea Bright White:

  • bright-white-Gelul din Bright White contine peroxid de hidrogen, care este unul dintre agentii cei mai eficienti pentru albirea dintilor.
  • Pix de albire foarte ieftin, putand fi cumparat cu doar 5 – 10 dolari.
  • Gelul trebuie sa ramana pe dinti timp de macar zece minute dupa aplicare. De obicei, alte pixuri necesita un contact prelungit cu gelul (20 – 30 de minute). Totusi, trebuie mentionat ca nu este recomandat sa mananci sau sa bei nimic pentru macar jumatate de ora dupa aplicare.
  • Majoritatea recenziilor confirma ca oamenii au observat o imbunatatire a culorii dintilor dupa folosirea pixului.

In defavoarea Bright White:

  • Exista cateva marturii ale utilizatorilor care se plang de calitatea acestor pixuri.
  • Este posibil ca folosirea acestui pix sa rezulte intr-o sensibilitate ridicata a dintilor pentru unele persoane din cauza peroxidului din componenta.

Alte informatii despre Bright White:

Desi stiu ca cei mai multi dintre voi stiti deja, as dori sa mau adaug un lucru cu privire la Bright White.

Creionul Bright White nu are efecte impotriva cariilor dentare sau altor probleme similare. Creionul, pur si simplu albeste la suprafata. Orice afectiune dentara de tipul cariilor trebuie tratata de catre un medic stomatolog.

Am mai vazut pe internet tot felul de kituri pentru albirea dintilor care promiteau ca trateaza cariile si alte manele de genul. Nu exista asa ceva. Cariile dentare se trateaza doar cu plombe, iar asta o face doar medicul dentist.

Pareri despre Bright White:

Daca ati folosit Bright White, scrieti-ne cateva pareri despre rezultatele pe care le-ati obtinut si cat sunteti de multumite de acest creion de la … 1 la 10 sa spunem.

Cateva pareri am gasit in comentariile de aici http://www.medsontheweb.com/frumusete/507/creion-bright-white-pareri/ . Sper sa va fie de ajutor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *