Variforte – crema pt vene varicoase

Variforte este un tratament pentru varicoza sub forma de crema. Desi blogul nostru este despre celulita, am mai vorbi si in trecut despre alte afectiunia le picioarelor si tratamente pentru ele in categoria sanatate, deci, nu va speriati, nu ne schimbam profilul 🙂

Crema Variforte promite imbunatatiri considerabile in cazul persoanelor care sufera de varice sau vene varicoase si mai mult de atat promite “rezultate garantate”, lucru care mie personal nu prea mi se pare ok din partea lor.

Dr. Daniel Udrea a scris aici cateva pareri despre Variforte. Iti recomand sa le citesti daca intentionezi sa folosesti aceasta crema. Vreau sa precizez ca nu am gasit nicaieri referinte la Dr Udrea si la conexiunea sa cu Varyforte. Nici macar nu stiu daca este un medic real…

Revenind la “rezultatele grantate” pe care le promit ei, sa fim seriosi, nici macar medicul care te opereaza de varice nu-ti poate promite intotdeauna rezultate garantate daca stam sa ne gandim mai bine.

varyforte

Ce efecte are crema Variforte?

Pe siteul oficial Varyforte, am gasit urmatoarele efecte ale cremei:

  • vindecă răni
  • consolidează pereții vaselor sangvine
  • întărirea pereților vaselor de sânge;
  • ameliorează durerea în picioare
  • reduce formarea cheagurilor de sânge
  • îmbunătățește valvele venoase
  • reduce umflăturile țesuturilor moi

Am dat copy paste sa-mi fie mai usor sa le comentez putin.

Un lucru pe care as dori sa-l specific este acela pe siteu oficial al cremei Variforte este specificat faptul ca aceste efecte sunt asociate cu folosirea permanenta a cremei. Nu stiu sigur daca este o eroare de exprimare sau intradevar, crema trebuie folosita permanent pentru a obtine rezultate.

Un alt lucru legat de crema Variforte este acela ca nu am gasit ingredientele sale. Am vazut ca are 80 ml, ca pretul ei este de 155 de lei insa ingredientele? Dar firma care produce Variforte?

Dar un prospect Variforte? 🙂

Despre varice:

Debutul afecțiunii este lent și se manifestă prin senzația de neliniște la nivelul gambei, caracterizată prin discrete amorțeli și o senzație de greutate. Aceste fenomene apar după statul prelungit în picioare, eforturi intense sau o pozitie șezândă îndelungată și dispar în poziția culcată, cu picioarele ușor ridicate.

În stadiul varicelor constituite se observă „coloane” venoase dilatate, cu traseu șerpuitor, care apar ințial în porțiunea superioară a gambei. Edemul, care în faza de debut este discret, se extinde și devine permanent. Tegumentul se subțiaza și devine transparent, lucios, cu zone de hiperpigmentare, cu pilozitate redusă și foarte sensibila la traumatisme chiar de intensitate redusă.

Varicele netratate pot duce la dezvoltarea unor complicații cum sunt: ulcerarația de gambă, ruptura varicelor cu hemoragia consecutivă și tromboflebita.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Varice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *